Over mij

Wie ben ik

Ik ben Wanda Suiker-Linders, virtual assistent voor creatieve ondernemers.

Samen met mijn man en onze drie zonen wonen wij in een klein dorp in Noord-Limburg.

Reddende Engel

Ik was altijd bezig om het iedereen naar de zin te maken. Problemen voor anderen oplossen, daar was ik een kei in. Misschien herken je dat wel.

Hier moest ik verandering in brengen, anders zou ik uiteindelijk in een burnout terecht komen. Langzaam en met kleine stapjes ben ik een andere weg ingeslagen. En verandering brengt nieuwe resultaten!

Van loondienst naar zelfstandige

Toen ik na de middelbare school een beroepsopleiding moest kiezen, had ik geen idee wat ik voor de rest van mijn leven wilde gaan doen.

Niets leek mij leuk genoeg om tot aan mijn pensioen te gaan doen. Inmiddels weet ik dat je gewoon kan en mag veranderen.

Wat ik wel zeker wist: ik wilde graag mensen helpen. Zo ben ik in het vak van apothekersassistente terecht gekomen. Hier heb ik jaren met veel plezier gewerkt. Ondanks dit plezier blijf ik altijd nieuwsgierig en hongerig naar meer.

Tijdens een interne training ontdekte ik de kracht van communicatie. Dat vond ik zo interessant dat ik verder ben gaan zoeken en kwam ik bij NLP uit.

WhatsApp Image 2018-10-30 at 22.30.44.jpeg

De NLP Practitioner en Master opleidingen hebben voor mij de ogen geopend. Niet alleen op communicatief gebied, maar zeker ook op het persoonlijke vlak.

En toen dat balletje eenmaal begon te rollen, was het niet meer te stoppen. Ik leerde mezelf steeds beter kennen. Die confrontatie was soms best lastig, maar zeer waardevol.

Ik heb geleerd om mijn grenzen beter te bewaken, zodat ik mezelf niet vergeet.

VirtuAL assistent

Als virtual assistent kan ik mijn passie, "mensen helpen" uitvoeren.

Hier krijg ik enorm veel energie van.

Werken als zelfstandig ondernemer geeft mij een heerlijke vrijheid. Hoe geweldig is het om te doen wat je graag doet!! Als je daar bewust mee omgaat, levert het je energie op.
Nu ik dit allemaal zelf ervaren heb, weet ik dat anderen hier ook mee te maken krijgen.

Misschien jij wel. Als ik ook maar iets kan bijdragen aan het omhoog brengen van die energie-levels bij een ander, dan zijn twee mensen gelukkig.

Wat wil je nog meer?

volgende pagina